Pályázatok

Határtalanul! pályázat /Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek 2017/2018/

A magyarlakta horvátországi területeken tanulmányi kirándulás.

https://www.jamisuli.hu/hatartalanul-2018/

NTP-MŰV-17

„A zöld oroszlán” zenés mesejáték. A résztvevők teljesen átdolgozzák, és saját élményeikkel átszövik a darab cselekményét. A mesét, mint alapot használjuk és folyamatosan építjük a foglalkozások során felmerülő problémákkal, kérdésekkel, szituációkkal.

https://www.jamisuli.hu/ntp-muv-17/

MMA - Arany projekt

A 2017-es év Arany János emlékév. Arany János, a magyar nyelv és verselés legnagyobb mestere, irodalmunk legismertebb epikus költője.

https://www.jamisuli.hu/mma-arany-projekt/

Esély és ösztönzés 2017

Tehetséggondozó nyári tábor Balatonlelle 2017

https://www.jamisuli.hu/esely-es-osztonzes-2017/

Intézményi zöldprogram

Életközösségek megismerése hazai tanösvényeken.

A projekt célja:
• Az intézmény tanulói új érdekes ismereteket szerezzenek saját tapasztalataik révén.
• Megértsék a környezetükkel kapcsolatos problémákat.
• Fejlődjön a természettudományos kompetenciáik (földrajz, fizika, kémia, matematika,).
• A tanult ismeretek megerősítése

TÁMOP- 3.3.8-12/1 A bennem rejlő vezető

A bennem rejlő vezető vagy más néven a 7 szokás program olyan örök érvényű vezetői alapelveket integrál a már meglévő iskolai kultúrába és tananyagba, melyeknek segítségével az 1-12. osztályos fiatalok megismerhetik és elsajátíthatják azokat a jellembeli és életvezetési kompetenciákat, melyek – a magas szintű tanulmányi előmenetelt elősegítve és kiegészítve– maximalizálják személyes tehetségük kibontakoztatását, és biztosítják eredményességüket az egyelőre nem ismert világban is .

A pályázat intézményünk számára komplex fejlesztési folyamatot kínált, amelynek középpontjában, egy olyan – mind a nemzetközi, mind a hazai résztvevők elismerését kiváltó – szemléletmód- és attitűdformáló program áll, amely hatékony módon képes fejleszteni mind az intraperszonális, mind az interperszonális intelligenciát ez eredményes iskolai kultúra kialakítását biztosítja a pedagógusok és a diákok életvezetési kompetenciáinak fejlesztésével.

TÁMOP-3.1.4.B-13/1 Köznevelés az iskolában

TÁMOP-3.1.4.B-13/1 Köznevelés az iskolában

"Hátrányból előnyt" - mentoráló intézmény

https://www.jamisuli.hu/jo-gyakorlatok/

TÁMOP 3.3.12-12 - Ifjúság.hu a sikeres nemzedékért

TÁMOP 3.3.12-12 - Ifjúság.hu a sikeres nemzedékért

Átfogó ifjúsági szolgáltatásfejlesztés a köznevelésben tanuló diákok esélyegyenlőségének növelése érdekében.
Együttműködés a Kürt Alapítványi Gimnáziummal.

Együtt egy-másért! TÁMOP- 3.4.2

Együtt egy-másért! TÁMOP- 3.4.2

Projekt a sajátos nevelési igényű tanulók együttneveléséért

NTP-RHTP-15-0099 / A világháló csapdájában projekt

NTP-RHTP-15-0099 / A világháló csapdájában projekt

Olyan alkotó közösség fenntartására törekszünk, ahol a résztvevők a drámatanár vezetésével megtanulják, hogy mit jelent ma az informatika világában áldozatnak lenni. A foglalkozásokon keresztül fejlesztjük a résztvevők érzelmi, szociális és anyanyelvi készségeit, képességeit. A bemutatásra kerülő darabbal kívánjuk felhívni a kortársak számára a figyelmet milyen érzelmi fokozatokon, megy keresztül az a gyerek, aki a közösségi háló áldozatává válik.

http://www.mester-studio.hu/ntp-rhtp-15-0099/

Magyar Művészetei Akadémia

Magyar Művészetei Akadémia

RENDHAGYÓ IRODALOMÓRÁK, JELENTŐS IRODALMI ÉVFORDULÓK

Ebben az évben több jelentős költő és író évfordulós ünnepe van. Valóban érdemesek az ünneplésre, s az évforduló apropója figyelemfelkeltő. Kivált azért, mert a versműsorok, a pódium-előadások eltűnőben vannak, s a memoriterek megkívánása sem divat már. A diákok részére célszerű helyben az iskolában tartani az előadást, könyvtárban vagy előadóteremben, mert nemigen mozdíthatóak ki tanítás után.
Az intézmény a rendhagyó irodalmi órák megtartásához 500.000 Ft támogatást nyert.

Határtalanul! pályázat/ Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek

Határtalanul! pályázat/ Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül a Budapest IX. Kerületi József Attila Általános Iskola, és AMI 15 tanulója lehetőséget kapott arra, hogy a magyarlakta vajdasági területeken tanulmányi kiránduláson vegyenek részt.
A program célja az volt, hogy kapcsolatot alakítsunk ki a magyarlakta területeken élő magyarsággal, elmélyítsük a gyerekekben a Kárpát-medencében élő magyarság összetartozását. Megismertessük őket a magyarság kultúrájának, a határon túli magyar történelmi és irodalmi emlékhelyeknek, illetve természeti szépségeivel. Személyes élményeket szerezzenek, barátságok, jövőbeli kapcsolatok alakuljanak ki. Erősödjön a tanulókban a magyarságtudat

https://www.jamisuli.hu/hatartalanul/

Határtalanul! pályázat/ Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek-Felvidék

Határtalanul! pályázat/ Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek-Felvidék

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül a Budapest IX. Kerületi József Attila Általános Iskola, és AMI 19 tanulója lehetőséget kapott arra, hogy a magyarlakta felvidéki területeken tanulmányi kiránduláson vegyenek részt.
A program célja az volt, hogy kapcsolatot alakítsunk ki a magyarlakta területeken élő magyarsággal, elmélyítsük a gyerekekben a Kárpát-medencében élő magyarság összetartozását. Megismertessük őket a magyarság kultúrájának, a határon túli magyar történelmi és irodalmi emlékhelyeknek, illetve természeti szépségeivel. Személyes élményeket szerezzenek, barátságok, jövőbeli kapcsolatok alakuljanak ki. Erősödjön a tanulókban a magyarságtudat.
Pályázati szám: HTP-15-05-0600
Tám.össz.: 765.000 Ft