Üzenőfal

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#5 - Tomsits Péter2022.01.07. 16:44

Mindenkit üdvözlök, az Új Évben. Sajnos vagy nem sajnos, de 69. évemben vagyok. 59`-ben kezdtem itt az iskolát, akkor még fiú iskola volt. Mellettünk a lányiskola. Közöttünk üvegfal volt a folyósón. 1-3-ig az Ogonovszki tanárnő volt az of. Később a A Simon tanár úr.
Magyaron az Edelényi t.nő, Petrovics Klára, pedig mat. fiz. t.nő, Vincze Csaba tesi, Feri bácsi ének tanár és az énekkar vezetője, volt. Mellesleg a Révész Sanyival együtt énekeltem. Szentirmai t.nő a történelmet okitotta nekünk. Simó t.nő biológia, kémia Bors Jenő és a László "elvtársak" voltak az igazgatók. Szeretném felvenni, valakivel a kapcsolatot, ha van igényük rám. (Ráckevei napközistábor!! Osztálytársaim közül: Bagó (többször bukott, nagy zsivány), Kustos, Varga Lajos, Mikulesz, Csorba Géza, Novák. Őket úgy hirtelen tudom megemliteni, mint osztálytársakat. Üdv. Tomsits Péter

#4 - Tóthné Hódosi Mirella2020.01.09. 18:16

Üdv....Ebe az iskolaba jar a kislanyom sajnos semi jot nem tudok mondani mivel ha barmivel kapcsolatos problemaim vanak se igazgatono nincs se tanar minden naposan verekedes lopas tetveseg 2 osztalyos a gyermekem es 5 osztalyba teszik!! mert nincs tanar akor nincs testneveles .szülöi.flegymak agreszivak az ebed befizetos kolegak....nincs fogadó óra a tanarok ha ugy agya kedvük akor le verik az 1 osztalyos vagy 2 osztalyos gyerek fejet könyvel ..... a lanyomnak a tanar bacsi szemen dobta labdaval es anyira nem volt hajlando hogy elnezest anyuka.
2 osztalyba nincs osztalyozas ????MERT ITT NICS
meg uzeno fuzetuk sincs !!!Sajnos ez fojik az iskolaba
mester utca 67........Se hazi feladat se normalis tanulas mivel minden nap 5 osztalyba teszik vagy 1 osztalyba ahol van hejj akor mijen tanulast kap a gyerek??!!
És meg azt irjak hogy müveszeti iskola
vicess

#3 - Bellók Györgyné2019.04.05. 23:08

Üdvözletem!

Régi diákoknak van esetleg valami fóruma? (1969-ben végeztem.)

#2 - eva kiss2015.09.20. 18:12

Enikonek kuldom meg ezt a videot, kisebbik fiam a dobos ebben az amerikai zenekerban Hawaii concert.
https://www.youtube.com/watch?v=sSou_gNrm3Q

#1 - eva kiss2015.09.20. 18:08

Vona Emokevel szeretnem felvenni a kapcsolatot, biztosan emlekszik meg ram a baranyai utcabol.Tisztelettel kerem onoket atadni az uzenetem. Amerikaban elek .

Nagy tisztelettel: Kiss Eva